Många väljer att lämna sina hem och bege sig mot Västkusten och Falkenberg under semesterveckorna. Falkenberg har, likt många andra städer längs Västkusten, mycket turister som bosätter sig där under semesterveckorna. Skrea Camping & Stugby samt Falkenbergs Strandbad är några av de populärare turistboendena. Utöver turismen och den sommarstad Falkenberg faktiskt är finns även ett utvecklat näringsliv. Behöver du hjälp med hantverk eller renovering finns det några företag att välja mellan. Ett av dessa företag är Måleri Väst AB. En målerifirma som har hjälp privatpersoner och företag i Falkenberg med omnejd i över fyra års tid.

Oavsett om du bara har frågor eller behöver tips inför din kommande ommålning så kan du vända dig till Måleri Väst. Även om Falkenberg är en mycket fin stad så finns en risk att hus i just Falkenberg måste skyddas extra noga. Starka vindar och saltet som blåser in från havet kan orsaka mer påfrestningar på fasaden än vad man först kanske tror. Måleri Väst har som sagt mångårig erfarenhet av så väl tapetsering, ut- och invändig målning, fasadtvätt och fönsterrenovering. Söker du därför efter ”målare Falkenberg” har du kommit helt rätt! Utöver de precis nämnda delarna kan vi även hjälpa dig med val av tapeter, verktyg och färg för att du på så vis kan vara trygg inför din kommande ommålning. Skulle du behöva ytterligare trygghet är du varmt välkommen att läsa vad våra kunder har att säga om oss, eller se bilder på de måleri-jobb vi redan utfört.

Utnyttja ROT-avdraget när du målar om

Med ROT-avdraget finns också en hel del pengar att spara. Eftersom du endast betalar 50% av arbetskostnaden kan din renovering komma att bli betydligt billigare än vad du först kanske tänkt. Anta att du renoverar om hemma och arbetskostnaden uppgår till 40.000 kr. Av dessa 40.000 kr så betalar du endast 20.000 kr, eftersom staten betalar resterande belopp. Passa därför på att utnyttja ditt ROT-avdrag och renovera samtidigt om hemma!

Omdömen från våra kunder

Jag hade turen att hitta Måleri Väst när vi skulle renovera vår nya lägenhet. Killarna som var här utförde ett fantastiskt jobb och de la verkligen ner tid och själ. Man märkte att de ville göra ett bra jobb och det är det inte alla hantverkare som vill. Det gick från en sliten lägenhet till en helt ny fin lägenhet. Väldigt seriösa hantverkare som tänker på sina kunder. Tack för det fina jobbet!

~ Philip Jacobs, Varberg

Måleri Väst har hjälpt oss att förgylla vårt nya hem. De har väglett oss med färgsättning, avvägning mellan tapet och målning på ett mycket kundorienterat och behagligt sätt. Deras proffsiga bemötande, yrkeskunnande och känsla för detaljer och tidsramar har gjort att vi nu flyttar in i ett mycket vackert hem där allt är iordningställt och inflyttningsklart. Stort tack för er insats, vi är så nöjda med det utförda arbetet och kan varmt rekommendera Måleri Väst för andra!

~ Tess & Pierre, Trönninge