Kungsbacka är en av Hallands största städer och ligger mycket fint längs med västkusten. Områden så som Onsala, Åsa, Gottskär, Särö och Kullavik är också mycket populära. Sveriges näst största stad, Göteborg, ligger inte längre än 20 minuter bort med bil och Kungsbacka erbjuder därför en blandning av lugn och storstadsliv. De som har hus i Kungsbacka kan därför skatta sig lyckliga. Hus längs med Västkusten tenderar att stiga i värde. Dock gäller det att man bevarar huset, speciellt från starka vindar och saltvatten som blåser in. Att måla om huset är därför rekommenderat då det så väl skyddar som fräschar upp huset. När man målar om huset får man inte bara en snygg fasad utan även ett skydd som håller borta fukt och smuts från fasaden. Att skydda huset är oerhört viktigt när man bor på västkusten då saltvatten blåser in över villor och sommarhus. För att skydda ditt hus bäst ska du kontakta en erfaren målare, som vet hur du på bästa sätt ger ditt hus en snygg fasad men också ett bra skydd!

Måleri Väst har gedigen erfarenhet från måleribranschen och kan på ett smidigt och kostnadsfritt sätt ge dig ett prisförslag på vad ommålning eller tapetsering hos dig kan kosta. Eftersom vi ständigt arbetar med att överträffa våra kunders förväntningar kan du förvänta dig en riktigt bra service och ett väl utfört arbete! Kom även ihåg att du får 50% rabatt på arbetskostnaden när du utnyttjar ditt ROT-avdrag!

Omdömen från våra kunder

Jag hade turen att hitta Måleri Väst när vi skulle renovera vår nya lägenhet. Killarna som var här utförde ett fantastiskt jobb och de la verkligen ner tid och själ. Man märkte att de ville göra ett bra jobb och det är det inte alla hantverkare som vill. Det gick från en sliten lägenhet till en helt ny fin lägenhet. Väldigt seriösa hantverkare som tänker på sina kunder. Tack för det fina jobbet!

~ Philip Jacobs, Varberg

Måleri Väst har hjälpt oss att förgylla vårt nya hem. De har väglett oss med färgsättning, avvägning mellan tapet och målning på ett mycket kundorienterat och behagligt sätt. Deras proffsiga bemötande, yrkeskunnande och känsla för detaljer och tidsramar har gjort att vi nu flyttar in i ett mycket vackert hem där allt är iordningställt och inflyttningsklart. Stort tack för er insats, vi är så nöjda med det utförda arbetet och kan varmt rekommendera Måleri Väst för andra!

~ Tess & Pierre, Trönninge