Många drömmer vi om att bo i ett vackert hus längs med kusten. Fördelar som en vacker utsikt, frisk luft och trevliga promenadspår lockar mycket. Mölndal är en av många vackra städer som finns längs med Sveriges Västkust. Staden ligger i direkt anslutning till Göteborg och är perfekt att bo i för de som vill ha närhet till storstaden men samtidigt vill ha det lite lugnare. Mölndal har också en god företagskultur och många företag väljer att etablera sig just i området. Möjligheterna till bra jobb och trivsam miljö är därför riktigt goda.Dock finns det tyvärr också vissa nackdelar med att bo på västkusten. Starka vindar och saltvatten är en kombination som inte är vänlig mot fasaden och risken för fukt och andra skador är därför stor för de hus som ligger längs med kusten. Det är därför viktigt att måla med rätt färg, rätt verktyg och endast använda sig av de bästa metoderna för att på så vis skydda huset optimalt.

Idag finns det många olika erbjudanden på färg. Allt från billigare material som går att inhandla på närmaste byggvaruhus, till betydligt kvalitativare (men också dyrare) material som köps in via professionella butiker. Dock är det inte endast materialet som du måste tänka på när du målar om. Även om materialet utgör en viktig del i ditt arbete gäller det även att använda sig av rätt verktyg och rätt metoder för att jobbet skall bli utfört väl. Många som väljer att måla om själva tenderar att missa viktiga aspekter av målningen.

Vad är då anledningen till att man skall måla om själv? Det tar bara lång tid, kostar massor med pengar och det riskerar också att bli ett dåligt resultat. För att säkerställa att allt blir rätt och för att säkra ditt hus och gardera dig mot onödiga och dyra kostnader i framtiden skall du anlita en målare. Professionella målare hjälper dig med allt som rör målningen, samtidigt som det inte behöver kosta dig skjortan. Tack vare ROT-avdraget kan du anlita målare och samtidigt spara 50% på arbetskostnaden. Det går alltså snabbare, blir kostnadseffektivt, bättre resultat när en målare får göra jobbet. Du ska ju trots allt inte behöva spendera hela din semester ståendes på en stege när du kan få hjälp att göra jobbet!

Omdömen från våra kunder

Vi är mycket nöjda med det arbete som Måleri väst har genomfört hos oss. Målarna var noggranna, följde de överenskommelser som vi gjort och städade noggrant efter sig. Det är härligt att få hem hantverkare som kan sin sak!

~ Ann-Marie och Henrik, Mölndal

Om du vill ha tag på en målare som vet vad han pratar om,utan krångel, och som dessutom gör ett mycket bra jobb kan jag rekommendera denna firma. Jag är mycket nöjd av arbetet Måleri Väst utfört!

~ Ewa Riis, Varberg