I nästan fyra år har vi hjälpt privatpersoner och företag längs med hela Västkusten och i synnerhet Halland med målning och tapetsering. För att ge dig som besökare trygghet inför ditt kommande val av hantverkare har vi samlat några av våra kundomdömen. Skulle du ha några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss så att vi tillsammans kan diskutera hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Kundomdömen

Vi är mycket nöjda med det arbete som Måleri väst har genomfört hos oss. Målarna var noggranna, följde de överenskommelser som vi gjort och städade noggrant efter sig. Det är härligt att få hem hantverkare som kan sin sak!

~ Ann-Marie och Henrik, Mölndal

Måleri Väst har hjälpt oss att förgylla vårt nya hem. De har väglett oss med färgsättning, avvägning mellan tapet och målning på ett mycket kundorienterat och behagligt sätt. Deras proffsiga bemötande, yrkeskunnande och känsla för detaljer och tidsramar har gjort att vi nu flyttar in i ett mycket vackert hem där allt är iordningställt och inflyttningsklart. Stort tack för er insats, vi är så nöjda med det utförda arbetet och kan varmt rekommendera Måleri Väst för andra!

~ Tess & Pierre, Trönninge

Vill bara tacka för ett bra arbete. Måleri Väst AB hade två killar här som var trevliga från start. Vi gick igenom hur jag ville ha det i hallen, trappan och övre hallen. De kom med idéer som förbättrade ännu mera tex tapetsera en fond vägg i trappan i stället för att bara måla. De var noga med att sitt arbete skulle bli bra och att jag skulle vara nöjd. Det var ett arbete som jag inte var riktigt nöjd med, jag talade om det för killarna som fixade till det direkt. Det tackar jag dom för. De arbetade på och var färdiga på den tid de hade sagt.

Tack för min super snygga hall, trappa och övre hall.

~ Åsa & Peter, Varberg

Jag hade turen att hitta Måleri Väst när vi skulle renovera vår nya lägenhet. Killarna som var här utförde ett fantastiskt jobb och de la verkligen ner tid och själ. Man märkte att de ville göra ett bra jobb och det är det inte alla hantverkare som vill. Det gick från en sliten lägenhet till en helt ny fin lägenhet. Väldigt seriösa hantverkare som tänker på sina kunder. Tack för det fina jobbet!

~ Philip Jacobs, Varberg

Resultatet av ert arbete är fantastiskt med tanke på vad ni utgick ifrån. Lägenheten är i bättre skick än en nyproducerad. Jag är mycket imponerad av er yrkesskicklighet.

~ Janne Hildén, Varberg

Måleri Väst ni är bäst. Vi är så..nöjda med målning och tapetsering ni utfört hos oss. Trevliga killar som gör allt för kunden.Rekommenderar er gärna till grannar och vänner.

~ Ann-Marie & Bo Glänneskog, Prästkullen

Om du vill ha tag på en målare som vet vad han pratar om,utan krångel, och som dessutom gör ett mycket bra jobb kan jag rekommendera denna firma. Jag är mycket nöjd av arbetet Måleri Väst utfört!

~ Ewa Riis, Varberg

Måleri Väst AB i bilder