Idag hjälper vi på Måleri Väst AB så väl privatpersoner som företag med målning. Även om man ibland kan måla eller tapetsera om själv så blir sällan resultatet lika bra som när professionella hantverkare utför jobbet. Det kan också vara så att du inte har kunskapen, orken, eller tiden till att genomföra jobbet själv. I sådant fall rekommenderar vi dig att kontakta oss. Vi har hjälpt 100-tals kunder genom åren och har bevisat vår yrkesskicklighet många gånger. För att intyga detta har våra målare avlagda gesällprov vilket är ett certifikat på att de är utbildade målare enligt högsta standard som finns i Sverige. Vill du kontakta oss gör du det enklast på 0340 – 59 60 30, eller så kan du läsa vad våra kunder har att säga om oss.

Måleritjänster av högsta kvalité

När man skall renovera är det ofta svårt att veta hur man bäst går till väga. Har man inte jobbat med hantverk tidigare är det lätt att man går vilse i den djungel som finns av verktyg, arbetsmetoder, material och företag. För att göra valet lite enklare för dig som står inför valet av hantverkare, i synnerhet målare, har vi sammanställt några av de arbeten vi kan hjälpa dig med. Oavsett om det är tapetsering, ut- eller invändig målning, fasadtvätt eller fönstermålning så kan vi på Måleri Väst AB hjälpa just dig. Idag har vi 100 tals nöjda kunder (läs vad några av dom har att säga här) och vi garanterar att även du kommer bli nöjd med resultatet ifall du väljer att kontakta oss.

Det spelar alltså ingen roll vad du behöver hjälp med, vi på Måleri Väst AB garantera att jobbet blir väl utfört och att du får det bemötande och den service du förtjänar! Vill du läsa mer om några av de måleritjänster vi utför så kan du klicka dig vidare via ”Våra tjänster” i menyn ovan, eller välja någon av länkarna nedan:

Tapeter för målning